Tool Managment Service


Onze Tool Server Modular (TSM) systemen worden gekenmerkt door praktische en oersolide eigenschappen en garanderen volledige veiligheid.

Door de modulaire opbouw van het systeem, synoniem aan de hoge kwaliteitseisen van Bedrunka+Hirth, kunnen onze TSM ladekasten met hun computersoftware en touchscreen-bediening soepel in elke werkplaatsuitrusting ingepast worden.

De uniforme planning met uniforme systeemafmetingen waarborgt een optimaal speelveld voor het gebruik.

De TSM (Tool Server Modular) kan – precies als een normale werktuigkast – in separate vakken onderverdeeld worden. Dit modulaire systeem stelt de gebruiker in staat om een minimale inzet te laten uitgroeien tot een optie die door de hele onderneming toegepast wordt.

Met dit modulaire ladenconcept bieden wij een oplossing voor uw totale eisenpakket.

Voor de aansturing voldoet een professionele PC, die aan het systeem aangebouwd kan worden. Desgewenst kunnen tot 100 modules individueel met elkaar verbonden worden.

De eenvoudig opgebouwde links garanderen een zeer gebruikersvriendelijke toepassing van het systeem. Voor een exacte kostenanalyse kunnen uitvoerige evaluaties ingebracht worden. Ook is het mogelijk om dit systeem te koppelen aan een brede waaier van ERP software pakketten.

Het TSM systeem laat zich onopvallend in uw bestaande netwerk invoegen. Met dit systeem – ondersteund door de allerlaatste veiligheidsnormen -   omcirkelt Bedrunka+Hirth een fonkelnieuw themagebied en bereikt daarmee een enorm potentieel.

Dit systeem werd ontwikkeld vanuit de jarenlange ervaring van de fabrikant in de bouw van ladenkasten. TSM heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een prominente speler binnen het veld van perfectie en veiligheid.

Daarin behoren ook dure montageapparatuur, sieraden, horloges en andere precisietechniek, zoals gebruikt in de medicijnenproductie.

 

DE NIEUWE CATALOGUS, TSM 2017 / 2018 IS UIT, VRAAG DEZE GEHEEL VRIJBLIJVEND AAN VIA:  info@furnitec24.nl