Tool Managment Service


De TSM® TOOL-SERVER-MODULAR is de technische innovatie in het doseren van gereedschappen.

Automatisering op het gebied van toolbeheer vordert voortdurend. Met de Tool-Server-Modular geniet u van veel slanker en efficiënter toolbeheer. De kosten voor het leveren, beheren en gebruiken van gereedschappen en kleine materialen worden aanzienlijk verlaagd door het gebruik van ons gereedschapopslagsysteem.

Meer concurrentie in de maakindustrie leidt tot grotere kostendruk en dwingt bedrijven om te overwegen hun productieprocessen te optimaliseren. Alleen bedrijven met professionele logistiek kunnen zorgen voor een soepel en dus economisch productieproces.
Ons volledig geautomatiseerde tooldoseersysteem ondersteunt u op weg naar professioneel toolbeheer.
Wij voldoen aan uw eisen met een modulair ladeconcept. Tot 100 modules kunnen in elke denkbare combinatie met elkaar worden verbonden, 24 uur per dag online toegankelijk door middel van een chipkaart of pincode. Uitgebreide lijsten en analyses die het mogelijk maken om het gereedschapsverbruik te traceren en gebruikersopnames te doen, zijn ook beschikbaar. De rapportagesoftware maakt een gebruiksvriendelijke evaluatie van de verzamelde gegevens mogelijk. Een modern touchscreen en eenvoudige software-dialoogvensters zorgen voor een gemakkelijke manier van werken. De industriële pc is stofbestendig tot IP60, werkt zonder ventilatoren en is bij uitstek geschikt voor toepassingen in zware productieomgevingen.

Bij het ontwikkelen van de TSM® is veel aandacht besteed aan het creëren van een modern en toch klassiek ontwerp. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, de consistente toepassing van aluminium decoratieve elementen met een gepolijste afwerking, is de TSM® een echte blikvanger. Goed ontwikkelde service maakt een snelle inzet van het systeem bij klanten mogelijk.
 
TSM®: het meest geavanceerde gereedschapsdoseersysteem.

 

NIEUW

TSM® Tool-Server-Modular - Spiraalautomaat
Slimme dispenser met zachte manieren
De bijzonder zuinige "Spiral Vending Machine" is een aanvulling op het slimme spullen- en gereedschapafgiftesysteem TSM® (Tool Server Modular). Het is ontworpen om bedrijven te helpen bij het automatiseren van opslag en gecontroleerde afgifte van C-onderdelen, kantoor- en werkmaterialen, of reparatie- en onderhoudstools om de verbruikskosten te verlagen.

Op het eerste gezicht lijken de inwendige werking van de Spiraalautomaat op die van de apparaten die op treinstations worden gebruikt om b.v. reizigers leveren. Wanneer chocoladerepen en snacks in de schenkgoot vallen, gaat de TSM-spiraalautomaat uiterst zorgvuldig met de goederen om. Of u nu om doorslijpschijven vraagt of pakketten met wegwerphandschoenen - een zogenaamde zachte lift transporteert alles voorzichtig naar de parachute. Deze liftoplossing zoals de spiralen zijn gemaakt van roestvrij staal, sokkelafwerking in de kleur van de behuizing of deurafdekking zijn uitdrukking van een hoogwaardig systeem en hoge kwaliteitseisen "made in Germany", waarvoor Bedrunka + Hirth bekend is.

TSM® Tool-Server-Modular - Roterend drumapparaat
Het betrouwbare apparaat voldoet aan alle eisen!
Het roterende drumapparaat biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding, hoge betrouwbaarheid en een duidelijk ontwerp. Vanwege het aantrekkelijke en uitnodigende ontwerp met LED-interieurverlichting en branding, is het essentieel voor degenen die een apparaat in deze vorm nodig hebben.

Het apparaat heeft verschillende niveaus met 6, 12, 18, 24 of 36 segmenten.

HiPerCab® - Hoogwaardige schuifladekast

Het krachtige kastsysteem valt vooral op met zijn gebruiksvriendelijke software.
Een meertalige gebruikersinterface die taalselectie mogelijk maakt in het Duits, Engels en Frans, en gebruikersidentificatie via pincode en RFID-chip - onze hoogwaardige schuifladekastsystemen zijn uitgerust met informatietechnologiecomponenten die echte toegevoegde waarde bieden. De gebruikersdatabase registreert wie toegang heeft gekregen en wanneer, en laat ook toe dat toegangsopties in tijd worden beperkt. De beheerder van een gebruikersbedrijf kan gebruikersrechten centraal beheren, extra kasten toevoegen of verwijderen.

Het touch-screen bevindt zich aan de bovenkant van de kast. De elektromechanisch vergrendelde laden zijn in drie fasen uitgebreid.

Ten eerste worden de laden waartoe de gebruiker toegang heeft, enigszins geopend door het systeem. De gewenste lade kan dan verder worden geopend door te duwen. De andere laden blijven in provisiemodus. In de derde stap kan de gewenste lade volledig worden geopend (volledige uitbreiding). Alle andere laden blijven om veiligheidsredenen vergrendeld, omdat het laadvermogen van afzonderlijke laden maximaal 100 kg kan zijn. Na het terugtrekken zorgt het systeem ervoor dat de uitschuifbare lade wordt afgeremd, voorzichtig ingetrokken, gesloten en teruggezet naar de voorzieningsmodus.

De HiPerCab® wordt geleverd in een Medium- en Premium-versie met verschillende apparatuur en als een uitbreidingsmodule, aanvankelijk in breedtes van 705 en 1005 mm en in hoogten van 1019 en 1219 mm. Het kastensysteem is verkrijgbaar met dezelfde indelingsopties als onze klassieke ladekasten. Dit geldt ook voor andere kenmerken van het kastsysteem "made in Germany", zoals de frame-versterkte en stabiele behuizing, de gelaste plaatstalen constructie en de selecteerbare fronthoogten.

Zoals gebruikelijk kan de voorkant van de kast individueel worden gekleurd, bijvoorbeeld om te passen bij het huisstijlontwerp van de gebruiker.

 

VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN VIA:  info@furnitec24.nl