Bedrunka+Hirth


Furnitec Systems is exclusief dealer van Bedrunka+Hirth werkplaatssystemen voor de Nederlandse markt.

Bedrunka + Hirth Bedrijfsinrichting heeft een uitgebreide programma systeemtafels, rollenbaansystemen en mobiele systemen.

De nieuwe catalogus Bedrunka+Hirth Bedrijfsinrichting 2017/2018 is uit . Op verzoek sturen wij u deze graag toe.

Ladenkasten voor velerlei toepassingen

Ladenkasten voor alle activiteiten. Of nu daaraan staand of zittend gewerkt wordt, wij hebben voor alle toepassingsmogelijkheden en budgetten de juiste kast in ons programma.

Bij ons vindt u de robuuste en hoogwaardige ladekasten van bedrunka+hirth, een gerenommeerde fabrikanten.  En of dat nu het professionele of hobbycircuit is, onze ladekasten, gereedschapskasten en ladenbloks zijn in iedere ruimte – hoe klein dan ook – toepasbaar.

Ladekasten zijn ook in een mobiele uitvoering verkrijgbaar: die zijn ondergebracht in de categorie Werkplaatswagens.

De basis van de perfectie van deze kasten wordt gevormd door de werkvlakken en de stabiele schuifladen met hun hoge draagkracht.

De werkvlakken zijn primair technisch ontworpen, vervolgens in de praktijk getest en uiteindelijk goedgekeurd voor hoge eisen en zware bewerkingen.

Deze kasten en wagens bieden – afhankelijk van hun uitvoering – optimale bergruimte: rustgevende orde op iedere werkplek.

Ze zijn in uiteenlopende materialen verkrijgbaar. Er is keuze uit oersterk beukenmultiplex of watervast verlijmde platen met Europese goedkeuring m.b.t. de elektrische geleiding (voor plaatsen met open stroomaansluitingen) in combinatie met stabiele stalen frames. Deze combinatie biedt maximaal rendement op uw investering.

Voor mobiele werkzaamheden of beperkte ruimten bieden wij een ruime keuze aan mobiele werktafels en kasten aan. Het merendeel van deze modellen werd gebouwd volgens het modulaire concept en sinds lange tijd in de praktijk getest.

Voor het opbergen van gereedschap en materiaal worden bij veel ladekasten standaard de inzetten en aflegvlakken ingebouwd.

Het MRS - Modulaire Regal Systeem van Bedrunka+Hirth maakt het mogelijk flexibele ruimte te ontwerpen. Het kan worden ingedeeld met laden, rekken, verticale scheidingen, CNC-opslagsystemen en afgesloten worden met draaideuren, alles optimaal geïntegreerd in één product. Het systeem biedt 3 verschillende hoogtes.

Bedrunka+Hirth 50 jaar

B+H heeft een nieuwe catalogus uitgebracht waarin het totale leverings pakket is opgenomen. De catalogus is in meerdere talen kosteloos verkrijgbaar, wilt u deze catalogus ontvangen? stuur een bericht naar: info@furnitec24.nl