Advies - Planning - Offerte


Hoe kunnen wij gezamenlijk uw plannen tot uitvoer brengen?

1.     ADVIES

Op basis van onze jarenlange ervaring én het vertrouwen in onze fabrikanten van topkwaliteit kunnen wij u een weldoordacht en praktisch concept aanbieden, dat aan al uw wensen en targets zal voldoen.

Afhankelijk van uw wensenpakket kunnen wij u een advies overleggen, desgewenst opgesteld in overleg met de betreffende fabrikant. Dus aarzelt u niet om - in uw eigen voordeel - gebruik te maken van onze langdurige ervaring in de branche, die ons een doelmatig en betrouwbaar netwerk aan leveranciers opgeleverd heeft.

Voor onze hele range aan artikelen hebben wij een uiterst informatieve en goed bereikbare showroom ingericht aan De Poortmannen in Heeze. Tijdens onze meeting kunnen wij hier uw project doorspreken en tegelijkertijd de opties voor diverse productgroepen in combinatie met elkaar afwegen.

Uw Voordeel

1.     Een adembenemende presentatie in 3D effect

2.     Afbeeldingen in 3D maken True Motion voorstellingen mogelijk

3.     Doelgericht op uw project

4.     Aangepast aan uw eisen, die ad hoc nog ingeschoven kunnen worden

5.     Aangepast aan uw ruimtelijke lay-out

6.     Tijdsbesparing door de mogelijkheid van razendsnelle besluitvorming

7.     Complexe ontwerpen en designopties werkelijkheidsgetrouw uitgebeeld

8.     Advies op maat – eventueel ter plaatse – door ervaren personeel

 

2.     Planning

Planningsprogramma’s in 3D bieden de hedendaagse techniek voor uw planning voor morgen. Onze leveranciers stellen ons hun virtuele ruimte-indeling beschikbaar.

Ons planningprogramma biedt het ideale instrumentarium  om een snel, efficiënt model te presenteren in 3D uitvoering. Deze professionele formats waarborgen een soepele data-overdracht in DWG of DXF uitvoering.

Deze 3D bestanden kunt u vervolgens via een kosteloze viewer in uw bureaustoel bekijken en bespreken met uw eigen team, en u kunt zonodig probleemloos en razendsnel uw wensen en data invoeren. Die worden naar uw wens aangepast en vastgelegd.

Dat is pas professioneel!

En wilt u weten hoe zo iets er uit ziet? Blijf dan even kijken!

3.     Onze offerte

Onze definitieve offerte brengen wij pas uit zodra alle wensen en doelstellingen van onze relaties uitvoerig besproken en goedgekeurd zijn. Vervolgens maken wij een op maat gesneden voorstel op, dat het uitgangspunt zal vormen voor onze verdere samenwerking.

Uw Furnitec adviseur:

Tonny Duisters

Mob.  : 0031-(0)653233950

E-mail: tonny@furnitecsystems.nl